Ni hade alldeles rätt, visst är det Puro Hotell i Palma som jag har bokat in oss på när Erik fyller år. Jag har velat åka dit i flera år men det är först nu som det har getts både tid och möjlighet. Erik har varit där 2ggr tidigare och gillar verkligen hotellet så när jag hittade billigt flyg med Ryan Air så tänkte jag att det blir en perfekt present till honom från mig. Vi stannar bara 2 nätter och åker i början på september, men det ska bli superhärligt! Förhoppningsvis är det fortfarande väldigt varmt och skönt där.

Ni verkade vara några stycken som hade koll på Palma, har ni några bra restaurangtips att ge mig? Jag är supertacksam för alla möjliga tips på vad man ska göra/shoppa/äta i Palma!

5 thoughts on “Såå rätt gissat!

 1. Johanna

  la Boveda är ett måste,(sjukt god mat till bra priser, mkt poppis ställe) men se till att boka bord i tid! El paradiso (lite utanför palma) är en mysig och häftig resturang ned utsikt högt över havet! God mat oxå såklart!

  Reply
 2. alice

  Du måååste gå till Ribello såklart =) Emilios suveräna restaurang, tar två minuter från Puro Hotell att gå,bara runt hörnet.
  Och åka till Il Paradiso,men boka i tid för det är nästan alltid fullt.

  Reply
 3. EP

  På samma gata som Puro ligger TaZu (lite osäker på stavningen) men bästa bästa restaurangen med en okonventionell blandning av asiatiska och spanska tapas. Så gott. Risk för att ni vill återvända;)!

  Bar Coto lite närmare hamnen har lite mer bohemstuk, men också gott och trevligt.

  Maten ute vid Portixol är också bra. Hotellet Portixols restaurang (med fin inredning!), men även trevliga fiskresturanger i det området.

  Missa inte Rialto living: inredning, kläder, prylar och goda lunchsallader. Och mangobutiken, den i närheten av plaza mayor! (särskilt nu m fördelaktig växelkurs;))

  Om ni hyr bil: Valdemossa, Deija och Port de Soller. Kolla in hotel Esplendido i port de Soller; Också trevlig restaurang.
  Trevlig resa!

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton + tre =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.