Vilka härliga sensommardagar vi har haft senaste veckorna. Man känner att det är höst i luften och dagarna har varit ljumma och sköna. Löven på träden börjar skifta färg och sol och blå himmel har förlängt uteleken på vardagar och helger.

En cykeltur till parken efter dagis

Jag försöker peppa mig att springa 3-4 km efter jobbet kvällstid några kvällar i veckan, dels för att få igång flåsen igen efter sommaren och semestern men också för att jag ”in the longrun” känner mig starkare och orkar mer när jag kommer igång med träningen. Jag mår så mycket bättre när jag får in träningen i vardagslivet och då gärna även tillsammans med nyttig mat! Inte alltid så enkelt men med lite planering så ska det väl inte vara en omöjlighet :)?

2 thoughts on “Sakta men säkert höst….

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × ett =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.