Har du kanske glasögon eller har någon i din närhet glasögon?

Optiker utan gränser, ett samarbete mellan Vision for All* och Synoptik samla just nu in begagnade glasögon till en kommande hjälpresa till Nicaragua i mars. 100 000 fattiga i Afrika och Latinamerika kan se ordentligt tack vara insamlade glasögon i Sverige. Att kunna se är en förutsättning för det dagliga livet, oavsett om det gäller att lära sig läsa eller ta hand om sin familj.

Insamlingen pågår i alla Synoptiks butiker just nu och fram till 21/12. Förra året samlades det in 10 000 begagnade glasögon, i år är målet att öka den siffran.

Vision For All är en politiskt och religiöst obunden välgörenhetsorganisation som under de senaste 17 åren har genomfört över 100 resor till behövande länder och gett över 100 000 människor möjlighet till ny syn. Den 9 mars reser Vision for all, tillsammans med en grupp optiker och assistenter från Synoptik, till Nicaragua för att lämna över alla insamlade glasögon och genomföra synundersökningar på plats.

Vision for All innehar även ett 90-konto som kontrolleras av Svensk insamlingskontroll, Pg: 90 06 61-0.

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 + 9 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.