Igår blev det en härlig skärgårdstur till Sandhamn där vi badade och hade en härlig dag.  Vädret var helt underbart och vi strosade runt i hamnen och käkade på Dykarbaren innan hemfärd.

(Topp, shorts H&M, skor Stripes)

När vi kom hem tog jag en löprunda längs vattnet hemma, den andra löprundan under denna semestern. Träningen har verkligen legat i dvala denna sommar men så blir det ibland. Såg att även min bloggkollega Rese-Anki håller på att komma igång med konditionsträningen! You go girl :)!

Oftast brukar jag träna mer under semestern för då har jag tid och får in det i vardagen på ett annat sätt men denna sommar har vi verkligen haft fullt upp med huset och jag har inte alls orkat träna dagligen, ska istället försöka få in det när jag börjar jobba i höst, målet är ett par pass i veckan.

Idag ska jag till Blacknuss Hair n`Care där jag har bokat in en BKT Defrizz behandling, berättar mer om detta efteråt! Just nu har jag så torrt och frissigt sommarhår så det ska bli sååå skönt att få gå till frissan!

2 thoughts on “Sandhamn!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × två =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.