…to My new friend…

20121116-092216.jpg

Jag köpte mig en ny väska från Michael by Michael Kors. En perfekt varje-dag & jobbväska i färgen Dun (den finns även i svart och brunt). Jag älskar gulddetaljerna och färgen är lätt att mixa till de flesta färgerna!
Då jag nästan aldrig hinner springa runt på stan och shoppa köpte jag den på nätet via Gillblads (som även har en fysisk butik i Göteborg). Supersmidigt & på ett par dagar så hade jag den hemlevererad!

Shopping när den är som bäst :)!

20121116-092643.jpg

Julklappstipsen börjar fylla brevlådan & mailboxen…Jag kikade i både NK och Åhléns fina kataloger & hittade väldigt mycket fina tips till nära och kära. Imorgon tänkte vi ta en sväng förbi NK och kika på den fina julskyltningen som har premiär!

Nu. Frukost till familjen. Ha en skön lördag!

7 thoughts on “Say hello…

 1. Kojbe (Eva)

  Nät shopping i all ära men själv föredrar jag att få se och känna på det jag är intresserad av för ibland ser det bättre ut på bild än i verklighet så jag vill nog helst se det i faktiskt tillstånd innan jag bestämmer mig.
  Men visst är det bra med nätshopping med.

  Reply
 2. Shatilla

  Hej Eva! Visst kan det vara så när det gäller vissa produkter, denna väska hade jag sett i verkligheten innan, så jag visste vad jag köpte :)!

  Reply
 3. Shatilla

  Malinapralina – kanske är den redan slut i dun, jag köpte min förra veckan!
  Jenny i England – Welcome back! Hoppas jag får se dig här ofta :)!

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 4 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.