När vädret och den svenska sommarvärmen lyser med sin frånvaro så ställer det högre krav på kreativiteten för att hålla humöret och familjen glada här hemma! Oavsett väder kan man alltid njuta av god mat & efterrätter! SÅ här kommer några tips på godsaker vi har njutit av på sistone.

En hemmagjord sommartårta med färska bär kan aldrig bli fel!

20120718-101749.jpg

Kylen är laddad med lite nyheter från Kiviks Musteri, Tre nya & supergoda marmelader med spännande smaker såsom Jordgubb/Rabarber, Hallon/Fläder och Björnbär/Citron samt en ny dessertsås med smak av päron/Kardemumma. Visst låter det gott?

Goda & nyttiga smoothies med en mix av frukt och bär som man har hemma för tillfället, bas av vatten, mjölk eller yoghurt samt en sked av min nya favorit från Renee Voltaire – Smoothiemixen

Jag skulle kunna shoppa hur mycket som helst i deras butik i PUB-huset eller i webshoppen, det finns sååå mycket gott!

Ett glas rosé hör sommaren till & gott till grillad mat! Har ni några tips på goda roséviner?

7 thoughts on “Semestergott…

  1. cissi

    Jag håller med ovan om att Mulderborsch rose vin är supergott. Tack för tipsen ska genast gå in på rene voltaires webbshop o köpa smoothie mixen låter jättespännande, jag brukar köpa hennes kryddor och buljonger .
    Ha en skön dag.

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 − tio =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.