Underverk eller mirakel, kalla det vad du vill, denna mask gör under för trött, stressad och torr hud. En mask som läggs på huden i 10-20 min är min räddning denna vecka. Både hud och hår är akut behov av extra kärlek och vardaglig lyx just nu. Jag har ett så starkt behov av extra sömn, semester och ledigt så jag håller på att smälla av!
Jag vet, jag ser inte klok ut på bilden men jag bjuder på det :)! Testa masken om du ej gjort det innan. Värd varenda krona!

20140630-163155-59515167.jpg

20140630-212711-77231108.jpg

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 − ett =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.