Jag hoppas verkligen inte att sommaren är slut, jag håller tummarna för ännu en sväng med värmebölja :)!

Jag älskar augusti som ändå på något sätt är startskottet för höstens planer, tillbaka till rutiner igen och för mig innebär det  jobb igen, vilket känns superroligt med nya, spännande projekt på gång. Keyla kommer att börjar dagis 3 dagar/veckan under hösten och det ger mig mer tid till jobb. Det är bla snart dags för modevecka späckad med roliga visningar, Guldknappen, CHIC-fest mm. Augusti är en fullspäckad månad med massor av roligheter! 

Dock kan ju vädret variera i augusti-september så här kommer några sensommartips! 

 

Snygga stövletter ifrån Scorett

Svarta skinnshorts ifrån BikBok, funkar både med svarta strumpbyxor under när det är svalare ute och utan varma dagar. 

Vit, klassisk skjorta ifrån Next. Ett klassiskt plagg som alltid funkar!

Jag får en hel del mail ifrån er som läser min blogg, vilket är superroligt. Fortsätt gärna maila och kommentera i inläggen och det vore jättekul att veta vad ni gillar att läsa om här i bloggen! Saknar ni något, vad gillar ni bäst? Give it to me :)!

 

2 thoughts on “Sensommartips!

  1. Jennie

    Tack för en bra, inspirerande blogg! Gillar dina tips!! Kul att du blandar dyrt och billigt!! Jag handlar mkt från nätet så gärna mer webshopstips!!

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre + 15 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.