Nu när jag precis har varit i London tänkte jag passa på att ger er mina bästa shoppingställen, restauranger och lite annat smått och gott!

Vi hann som sagt med en hel del på 2 dagar, London visade sig från sin bästa sida första dagen med härligt sensommarväder och regn hela andra dagen.

Jag hittade bla ett par byxor som jag är grymt nöjd över (visar dem senare) samt lite barnkläder till Denzel och Keyla från GAP och Topshop.

Här kommer mina tips:

1. The Selfridges, Oxford Street

Ett varuhus som har alla märken du bara kan komma på, dessutom coola restauranger lite överallt i varuhuset, Personal shoppingavdelning som ej kostar något extra utöver det du shoppar för men alldeles perfekt för den som vill prova och shoppa ostört. Dessutom hittar du världens största skobutik här med många märken från budget till lyx.

2. Cos, 222 Regent Street

H&M`s lyxlinje som ännu inte finns i Sverige. Smakfullt, sofistikerat och lyxiga material. Här hittade jag bla höstens skönaste och snyggaste byxa. Dessutom världens sötaste barnkollektion! Detta märke vill vi gärna få till Sverige pronto!

3. Älva 353 Fulham Road

Svenska Mari öppnade Älva i februari i år och specialiserar sig på skandinaviska märken såsom Hasbeens, Mayla, Dagmar, Acne etc. Butiken ligger i trendiga Chelsea

4. Topshop, Oxford Street

En gigantisk shop i flera plan där du hittar dam, herr, barn och vintage. Dessutom skor, väskor, accessoarer, hårsalong och ögonbrynssalong! Här kan du gå en hel dag utan problem :)!

Pernilla äääälskar att shoppa skor och ibland är det ej lätt att ta beslut….

…men efter lite velande beslutade hon sig för de snygga, bruna vinterstövlarna från Topshop!

5. Molton Brown, 227 Regent Street

Underbara skönhetsprodukter…

6. The Ivy, 1-5 West Street (Restaurang)

Trendig restaurang i West End-området. God mat, skön stämning och hög ljudnivå!

7. Harvey Nicols, Sloane Street/

Stort varuhus med ALLA lyxvarumärken representerade + egen webshop. Flera trevliga lunchställen på plan 5.

8. Absolut Vintage
Vintagebutik med bra utbud. Finns även på nätet – www.absolutvintage.co.uk

9. Afternoon Tea
Utöver Th Berkeley Hotell finns flera andra bra alternativ, bla The Ritz, The Four Season, The Langham. Flera av dessa går att boka via denna sajt.

10. Primark
Englands svar på Ullared. För den riktigt budgetmedvetne finns här en lågpriskedja där man kan fynda accessoarer, skärp, håraccessoarer mm. Finns lite överallt i London.

4 thoughts on “Shoppingtips i London!

 1. Jenny i England

  Hej Shatilla…verkade vara en undebar vistelse ni hade har i England.
  Va kul att se att du rekommenderar Molton Brown (som jag kommenterade om i forra veckan). Jag har inte bott i Sverige pa manga ar, men saljs detta marke nu i Sverige med? Ha en bra vecka.

  Reply
 2. Anna

  Tack, vad gullig du är som skrev så många bra tips. Jag har skrivit ner dom och tänker besöka dom vid nästa London resa! Har du tips på bra hotell? Ha,ha Pernilla är rolig 🙂

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

ett × 2 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.