Måndagmorgon och sista racet på jobbet denna vecka. Känner mig ganska seg och orkeslös just nu men tror det beror på nackspärren som sakta men säkert börja släppa men även pga av för lite sömn i helgen..Barnen har somnat sent och vaknat tidigt. Tror även de längtar efter sommarlov och lite lediga tider snart.

Såg att min bloggkollega Susanne var på plats i skärgården nu för några sköna semesterveckor, hoppas ni får det underbart skönt Susanne!

Nu kickar jag igång denna dag med en kopp kaffe & lite jobb!

20120702-090107.jpg

Just det! I helgen passade jag på att testa en ny overnight-produkt för håret från Alterna Caviar. Min favorit är annars den ”blå tuben” från Kerastase med nattbalsam som är perfekt för mitt tjocka hår.

Det här nattbalsamet verkar minst lika bra. Naturliga proteiner och aminosyror tränger in i hårstråna och reparerar dom inifrån. Lipider tillför glans och elasticitet, medan positivt laddade joner gör håret mjukt. En produkt som är perfekt om du har mycket torrt, skadat eller färgbehandlat hår.

20120702-090119.jpg

Säljs bla på Eleven.se och 100 ml kostar ca 530kr.

Jag skulle behöva lite tips på roliga gå-bort presenter, har ni några bra tips att ge? I sommar ska vi träffa familj och vänner och det är alltid roligt att med sig något kul och kreativt istället för en flaska vin.

5 thoughts on “Sista racet!

  1. Ulrika

    Den moderna snapsboken ”Brännvin vad döljer du för mig”. Den finns i utvalda affärer och den finns på www .adlibris.com!

    Reply
  2. Ulrica

    Hej, gör lite (eller köper) bakverk/godis i en fin glasburk med ett snyggt band runt. Eller nyplockade hallon i den. Sen kan alla äta ur den:)

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.