20120928-183843.jpg

Fredagkvällen var lugn och skön och efter middagen tog jag ett långt bad och bestämde mig för att testa Emma S nya ageless oxygen mask, en effektiv ansiktsmask som både är energi och fuktighetsgivande.

Har ni testat oxygenmasker ännu?

Dessa är såå härliga, direkt när du lagt på gelen i ansiktet omvandlas det till ett härligt, kittlande skum, man ska låta den verka i ca 10min och sedan skölja bort med ljummet vatten.

Jag har tidigare testat Bliss oxygenmask och dessa två var väldigt lika. Lika sköna på huden och effekten efteråt är att huden verkligen känns boostad med ny energi, mjuk och har fått en rejäl dos med fukt.

Helt klart två favoriter att varva 2-3ggr/vecka i höst när man känner sig trött och glåmig.

20120928-183901.jpg

Bliss kostar 495kr och säljs bla på KICKS.se och Emma S produkt kostar 329kr och säljs på Åhlens. Ut och köp om ni ej har testat, superskön känsla för huden och två riktigt härliga produkter!

7 thoughts on “Skön känsla med oxygenmask!

 1. Erika

  Hej, undrar om du vet vart man kan köpa en chanel vintage väska, och om du har ngt tips på en snygg jeanskjol som passar nu i höst, ska snart till stockholm
  tack för en superbra blogg..

  Reply
 2. Shatilla

  Hej Erika! Bra vintagebutiker hittar du på Östermalm i Stockholm, det finns flera på Karlavägen och Linnégatan. Bra vintage-Chanel är svårt att hitta men senast hittade jag några fina modeller i en sevondhandbutik på Kungsholmen (Drottningsholmsvägen). Tyvärr har jag glömt namnet på butiken men den ligger vid Fridhemsplan.
  Gällande jeanskjol är mitt tips att kolla JC, Topshop & HM!

  Reply
 3. Ulrica

  Tack för tipset om oxcygenmasken ! Har testat alla Emma S. produkter som jag verkligen gillar. Märklig känsla med pirret i ansiktet.
  Tack för en mysig blogg och ha en mysig dag i höstrusket !

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton + tio =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.