Om ni precis som jag ibland har trött, stressad hud som man inte alltid har tid att ge den kärlek som den kan behöva så här mitt i livet, måste jag tipsa er om ett nytt märke och en speciell créme som en vän presenterade för mig för ett tag sedan. Filorga är ett nytt märke i Sverige & denna Sleep & Peelcreme är underbar. En återuppbyggande nattcreme som ger lyster och skyddar mot för tidigt åldrande.
Bibehåller och optimerar hudens hälsa genom att boosta cellförnyelsen samt successivt minska ojämnheter och pigmentfläckar.

ANVÄNDNING: Applicera varje kväll, alt. varannan kväll, på ett rent ansikte. Undvik den känsliga huden runt ögon och eventuella befintliga sår.

20140425-211428.jpg
Säljs bl.a. på Kicks och kostar ca 565kr.

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × 4 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.