Just nu kommer mitt hår och jag inte riktigt överens, oavsett inpackning varje vecka och nattbalsam i håret ett par kvällar i veckan känns det helt livlöst, trött, torrt och slitet.

 

Efter en sommar med mycket sol och bad känns det som att det är dags för en tripp till frissan! Ska försöka att boka in en tid hos Maria Nila Salon i veckan!

Förra veckan fick jag nyheter ifrån Dove, en lansering av en ny serie vårdande hårprodukter särkilt framtagna för skadat hår. En vanlig orsakt till att håret blir skadat, torrt och slitet är att de naturliga hårproteinerna bryts ner. Denna serie ska tränga ner på djupet och reparera skadat hår inifrån.

Jag har testat shampo/balsam i denna serie i ett par dagar nu och gillar dem. Dock har jag ganska tjockt och kraftigt hår och kräver därför ett balsam anpassat för mitt hår, så jag insåg snabbt att Intense Repair klarade av mitt hår bättre än det vanliga balsamet. I serien ingår även ett nattbalsam som jag ser fram emot att testa inom kort.

Serien heter Dove Damage Therapy System och består av Shampoo, Balmam, 1 min Intensivkur, Regenerating Mask och Nattbalsam. Hela serien kommer att säljas i dagligvaruhandeln.

 

One thought on “Slitet, torrt hår och nyheter från Dove

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × tre =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.