Små guldkorn i vardagen…

Feb
2011
25

Skrivet av: inom Shopping och Mode

6 kommentarer

Äntligen fredag, har förmodligen åkt på barnens förkylningar och känt mig lite småhängig hela veckan! Försöker boosta upp kroppen med nyttigheter och ser verkligen fram emot en lugn helg!

Små saker i vardagen som kan få en att le lite extra är alltid härligt! När jag hittade dessa fina Evian-flaskor så kände jag så, visst är de fina?

Jag älskar alla fina designvattenflaskor som nu finns att köpa i vanliga butiker.  Så mycket roligare och snyggare att ställa fram på bordet vardag som fest.

Evian är duktiga på dessa samarbeten och har tidigare jobbat med Paul Smith, Christian Lacroix.

Ovan flaska är gjord tillsamans med Issey Miyake och känns extra vårig med lekfulla blommor och härliga färger. Pris ca 60kr.

Apropå drycker så älskar jag äppeljoser och äppelmuster! Förrförra sommaren var vi nere i Kivik och då passade jag på att gå loss i trädgårdsbutiken på Kiviks Musteri! En hel värld av olika äppelvarianter :)! Vill man ha ett bra alkoholfritt alternativ till middagen kan jag tipsa om dessa goda äppelmuster som säljs på Systembolaget. Supergod  must på Gravenstein och Cox Orange/Belle de Boskoop. Priset är 33kr/flaska och de passar lika bra att blanda en god aperitif på!

Min man är barnsligt förtjust i Hallonsoda så ikväll ska ha få testa dessa nya smaker ifrån Nygårda som är smultron och blåbär! Ska bli kul och se om han känner skillnaden och vilken han gillar bäst!

Till barnen har jag laddat upp med lite nya smaker från Ellas Kitchen, trots att de båda två egentligen är ”för stora” för dessa som vänder sig till små spädbarn men båda älskar dem som mellis. Tycker att de är perfekta att ha med om man är i parken, ska iväg direkt efter dagis eller som en backup i vagnen! Ekoligiska, goda och nyttiga!

Favoriterna är helt klart fruktmellisen och smoothisarna!

Livets bästa 🙂!

Nu ska jag ladda och förbereda för dagens möten! Vill passa på att önskar er en trevlig helg!6 kommentarer

  1. Ulrika
  2. Vera
  3. cissi
  4. Ulrica
  5. Vimmy
  6. Mija

Trackback och pingback

Inga trackback eller pingback finns tillgängliga för denna artikel

Lämna en kommentar