I går var jag på ABBA The Museum och det var verkligen en supercool musikupplevelse. Det här en gigantisk ABBA-samling i allt ifrån kläderna, skivorna, texterna och historien om denna grupp genom tiderna. Utöver ABBA så är det sååå mycket härlig svenskproducerad musik från 1930-tal tom 2013 som går att njuta av. Det är svårt att beskriva detta ställe, det måste helt klart upplevas! Förutom en stor musiksamling, nostalgi och en vandring ner för memory lane finns även en fin smyckeskollektion av smyckesdesignern Krista Kretzschmar som tillsammans med Anni-Frid Reuss från ABBA tagit fram en speciell smyckeskollektion.

Smyckena består av ringar och armband i ABBA medlemmarnas stjärntecken, En vädur som Agneta, en Oxe som Björn, en skytt som Benny samt en Skorpion som Anni Frid.

abba

Smyckena är i brons, men vill du lyxa till det finns det även en exklusiv kollektion kompletterad med diamanter.

20130508-204134.jpg

20130508-204233.jpg

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 3 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.