20120207-203147.jpg

Här är några av mina smyckesfavoritet just nu!

Mina varje-dag favoriter är såklart mina vigselringar, min Pomellato och klockan som jag fick i 30-års present!
Jag älskar mina armband i silver/guld på Sophie by Sophie, signatur-armbanden från LV, halsband med nyckelring från Bulgari, mitt Hermesarmband och Bottega Venetaarmbandet ger mig resminnen och jag hade gärna haft dem i fler fina färger….

Jag älskar att mixa dyrt med billigt, silver med guld och olika material beroende på humör och tillfälle! Med accessoarer och smycken kan man ta ut svängarna och ”poppa” till en ”vanlig” vardagsoutfit.

De fina askarna är en Macaroon-ask från Laduree från Paris och en egengjord ask som Denzel designat till Mig!

Gillar man accessoarer så har H&M, Gina Tricot och Glitter roliga, trendiga och en hel del fint nu till våren!

9 thoughts on “Smyckesfavoriter just nu…

 1. Maria

  Hej! Precis vad jag undrar över! Jag skulle behöva en liten accessoarskola. Har du någon ”guideline” att dela med dig av? Stora örhängen mindre armband? Osv Cyberkram och tack för bra blogg!

  Reply
 2. Eva-Lotta

  Ett tips till er som har mycket smycken….Förvara ALLA smycken i förslutningsbara små plastfickor som man kan köpa tex på Svanströms.Silversmycken blir inte svarta och oxiderar utan håller sig fina JÄTTELÄNGE…Alla smyckesföretag förvarar sina smycken så.Att ha dom hängandes framme sliter jättemycket.Plus att man inte ska duscha och ha parfym på dom…men det vet väl dom flesta?:)

  Reply
 3. Laila

  Fint träd med snyggt innehåll. Men jag fick faktiskt googla ”Pomellato” för att begripa att det var ringen hi hi. Minns dock nu att du hade ett inlägg om märket för ett tag sedan. Minnet är kort!

  Reply
 4. Frida

  Vad roligt att Childhood-armbandet tillhör dina favoritsmycken! Tack för att du hjälper till att sprida ett viktigt budskap.
  Hälsningar,
  Frida på Childhood

  Reply
 5. Shatilla Holm Author

  Hej Ulrica!
  Brickbordet är från Mio och något år gammalt!

  Frida – armbandet är en favorit sedan många år tillbaka, jag köpte flera stycken och gav mina bästa vänner som gåva!

  Karin – tack för tipset, ringhållaren var grymt häftig och så fin!

  Reply

Post Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × två =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.