Smyckesfavoriter just nu…

feb
2012
13

Skrivet av: inom Shopping och Mode

9 kommentarer

20120207-203147.jpg

Här är några av mina smyckesfavoritet just nu!

Mina varje-dag favoriter är såklart mina vigselringar, min Pomellato och klockan som jag fick i 30-års present!
Jag älskar mina armband i silver/guld på Sophie by Sophie, signatur-armbanden från LV, halsband med nyckelring från Bulgari, mitt Hermesarmband och Bottega Venetaarmbandet ger mig resminnen och jag hade gärna haft dem i fler fina färger….

Jag älskar att mixa dyrt med billigt, silver med guld och olika material beroende på humör och tillfälle! Med accessoarer och smycken kan man ta ut svängarna och ”poppa” till en ”vanlig” vardagsoutfit.

De fina askarna är en Macaroon-ask från Laduree från Paris och en egengjord ask som Denzel designat till Mig!

Gillar man accessoarer så har H&M, Gina Tricot och Glitter roliga, trendiga och en hel del fint nu till våren!Tags: , ,

9 kommentarer

  1. Maria
  2. Filippa
  3. Eva-Lotta
  4. Karin
  5. Ulrica
  6. Laila
  7. Frida

Trackback och pingback

Inga trackback eller pingback finns tillgängliga för denna artikel

Lämna en kommentar