Imorgon landar den fina Missonikollektionen i samtliga Lindexbutiker runt om i Sverige + på webben. Jag hoppas och håller tummarna för att hitta några av mina favoriter som jag bestämt mig för till mig och Keyla innan allt sålt slut.

Redan ikväll kl 18 kan man dock VIP-shoppa via nätet om man föranmält sig till Lindex, jag undrar om sajten kommer krascha??

Ni har väl inte missat de fina kampanjbilderna:

Jag har sedan tidigare shoppat en snygg långarmad tröja och en multirandig klänning till Keyla men skulle gärna shoppa några plagg till! Vi får se hur det går :)!

2 thoughts on “Missonijakten börjar…

 1. Kerstin wijk

  Hej Shatilla.
  Tack för en mysig blogg! Det är så kul att följa det ”senaste” modet på din blogg och tack vare dig har jag ikväll varit på Lindex och shoppat (eller kanske rättare sagt knuffat mig fram) till Missoni plagg. Det var hemskt:) Jag var där med en vän och vi kom in i butiken och alla slet och rev i plaggen och 18.05 var grejerna slut typ… Får gå dit imorgon bitti igen:) Jag fick en kjol, en kofta och en blus i allafall som jag ska prova igen när barnen somnat!
  Tack……

  Reply
 2. Shatilla

  Hej Kerstin,
  Tackf för din fina kommentar, vad glad jag blir att du gillar min blogg :)! Roligt att höra att du även fick tag i några fina Missoniplagg, hoppas de passar och att du gillar dem!
  Även jag hittade 3 fina plagg till mig och min dotter via VIP-shoppingen på sajten idag kl 18, jättekul!
  Önskar dig en trevlig kväll!

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − tretton =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.