I augusti satsar Nilson Shoes på teman såsom semi sport, cow girl och rock chic. Pumps, creepers och grova gaucho-boots är i fokus. En annan nyckelmodell är ”trend sneakers” som funkar lika bra på festen som på väg till träningen. Materialmix och metallic glans matchas fint med dämpade basfärger och ger en androgyn look med  attityd.

Några favoriter som snart landar i butik:

Leverans i butik mellan v 28-33! Jag skulle vilja hitta en svart trend-sneakers med svart sula….någon som vet var man kan hitta en sådan?

4 thoughts on “Snart i butik…

 1. Dimna.se

  Nu kan du köpa kläder från det populära europeiska märket Bershka och en massa andra fina kläder hos nyöppnade Dimna.se. Nyheter varje vecka! Gilla oss på Facebook och få 50 kr i rabatt! 🙂

  Reply
 2. Julia

  Hej!! Läste ditt blogginlägg tidigare imorse 🙂 Idag när jag var i MOOD-gallerian såg jag att de hade trendsneakers som var helsvarta på butiken Pairs. Trevlig sommar!

  Reply
 3. peter

  I den nya skobutiken PAIRS på MOOD Stockholm finner du svarta dom har otroligt trendiga saker det är någon Fransk kille som har haft en massa butiker och märken i New York, Paris och Köpenhamn har jag hört.

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × fem =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.