Jag har hittat några riktigt fina klänningar som känns användbara i höst – vardag som fest. En mix av både mönstrade och enfärgade. Det viktigaste är att de är sköna och känns bekväma!

Denna fina klänning hittade jag i tisdags på Topshop, blommig, kort klänning med en lätt trumpetärm. Dock kommer den även säkert att bäras över tighta svarta byxor, nu när det börjar bli lite kallare. Pris 899kr.

Igår hade jag på mig en klänning från Mayla som precis har kommit in i butiken  på NK. (Såg även att Agneta Sjödin hade på sig denna på Förkväll i veckan).

Klänningen jag haffade på Topshop i tisdags.

Snygg oversizeklänning i jersey, beige med snygg detalj i form av svart synlig dragkedja. Från Asos och endast 380kr.

4 thoughts on “Snygga höstklänningar…

 1. Anna

  Jag gillar alla fina klänningar på bilderna! Vilken fin smak du har. Du kommer bli riktigt vacker i dom vännen! Roligt att få kika på vad du shoppar till dig själv. Du ser så fräsch ut jämt. Snygg och sval ut, det gillar jag! Naturligt snygg helt enkelt. Jag har ofta en sportig stil, har svårt att hitta nått annat jag passar i. Men jag försöker att bli lite mer kvinnlig i min stil ibland. Dina tips jag får hjälper massor. Måste besöka Topshop nästa gång jag är i Sthlm. Michael Kors butik är också ett måste. Köpte en underbart snygg klocka av honom för två veckor sedan. Kramar Anna

  Reply
 2. Shatilla

  Hej Anna,
  Tack för dina fina komplimanger och kul att du gillar klänningarna! Topshop är absolut värt ett besök nästa gång du kommer till Stockholm och jag kan bara hålla med. Michael Kors gör snygga saker….
  Trevlig helg!

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − nio =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.