Åhh, vad sugen man är på att hitta nya, snygga vårskor! Skomodet är perfekt, bekväma klackar, kilklackar, breda klackar och flera fina färgstarka alternativ som kan piffa upp vilken outfit som helst!

Asos

Asos

Asos

Netaporter

Lanvin

Tidigare i år inhandlade jag ett par knallgula Lanvin-ballerinaskor samt ett par beige Prada-kilklackar som jag inväntar att få börja använda! Däremot skulle jag gärna hitta ett par fina beige pumps med lagom hög klack! Några bra tips?

4 thoughts on “Snygga vårskor!

 1. Malinapralina

  Hej igen..eftersom jag är sjuk dålig på att söka efter saker själv på nätet så frågar jag dig som har koll…;)
  (Lathet kanske… :D)

  Senaste tiden jag bläddrat i alla mina magasin har jag fastnat för div.toppar, olika tidningar, olika toppar. Och ALLA är från American Vintage!!!
  Sjuukt snygga, alla helt i min smak, men jag undrar kan man handla de i Sverige nät / lr affär här?
  Såg de hade en egen hemsida, men jag handlar ogärna från utlandet eftersom dels aldrig fattar vad det kostar med frakt, tull etc. och vågar inte chansa..
  Tacksam för svar..igen..! /Malinapralina

  Reply
 2. Shatilla

  Hej Malinapralina,
  Jag vet precis vilket märke du menar, de gör underbara toppar i skön kvalité! För några år sedan kunde man köpa märket via LaRedoute, vet dock inte om de fortfarande säljer märket. De har ingen egen butik i Sverige man kan evt hittas på Åhlens City, PUB el NK i Stockholm. Lycka till!

  Reply
 3. Jenny i England

  Hej Shatilla,

  Va’ trakigt att du inte fyndade, men battre lycka nasta gang,Va’ fina skor du visat i detta inlagget! Jag har blivit valdigt trakig med skor sen jag blev mamma (2.5 ar sen)….gar med ’bekvama o praktiska skor 🙂
  Ha en fin och solig vecka.
  Kram ’

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton + 14 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.