Snart helg och denna vecka har det blivit två fina inköp av marmorbrickor till hemmet. En fin fyrkantig bricka som står vid spisen med div oljor/choklad/honung samt en bricka som jag nu ställt på matbordet och tänker att jag ska använda dela som skärbräda för ostar/charkisar men också som dekoration med blommor mm…
Lite inspiration hittade jag på dessa bilder.

20140411-155102.jpg

20140411-155111.jpg

20140411-155122.jpg
Nu ska jag bara hitta mitt Eiffeltorn som jag letat efter ett bra tag nu. Någon som ver var man kan hitta ett sådant här?

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem − ett =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.