Marc by Marc Jacobs har designat ett par snygga vintageinspirerande solglasögon för att stödja miljöorganisationenen The Nature Conservancys ”Plant a billion trees”. Solglasögonen är gjorda av förnyelsebara råvaror och intäkterna går till att rädda Brasiliens regnskogar.

Säljs hos utvalda optiker och kostar ca 1700kr.

Att förlänga ögonfransar har blivit väldigt populärt och nu finns även förlängande ögonfransserum. Jag har tyvärr ej själv hunnit testa dessa men tänkte höra med er om ni har några erfarenheter av detta? När jag googla så hittade jag några inlägg med allergiska reaktioner som biverkningar. Vet man med sig att man har känslig hy så ska man nog vara försiktig.

Nu har jag blivit tipsad om LASH FOOD som är ett helt naturligt alternativ helt utan kemikalier och hormoner. Den innehåller näringsrika växtextrakt för att förlänga fransarna på 3-6 veckor. I serien ingår 4 produkter och man rekommenderar att använda samtliga produkter samtidigt då det blir en effektiv 24-timmars behandling då produkterna avlöser varandra  i tid för användning.  LASH FOOD produkterna kostar mellan 275kr-995kr och är en 100% naturlig produkt.

Just det! Jag har även fått möjlighet att ge er läsare rabatt hos Partytajm som jag tipsade er om för några veckor sedan. Ni får hela 20% rabatt på ert ordervärde från idag fram till söndag denna vecka. Det enda ni behöver göra är att uppge koden ”Pernillas Värld” så erhåller ni 20% rabatt på er order.

Ett perfekt tillfälle att shoppa roliga kalasprylar och tillbehör om ni ska ha fester och kalas i vår och sommar! Shoppen hittar ni här.

One thought on “Sol, längre fransar och rabatt!

  1. Suzanne

    Jag har varken långa eller täta fransar i mig själv, men med neulash fick jag faktiskt extremt långa fransar efter någon månads idog användning. Gjorde därefter även en ögonfranspermanent (fransarna böjdes uppåt), och då blev effekten fantastisk. Rekommenderas!

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sju + sjutton =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.