Vilken härlig sommar det varit i Stockholm hela veckan….underbart. Dock har det varit en intensiv jobbvecka inomhus för mig men efter kl 14 varje dag har jag packat ihop för att njuta ute i det vackra vädret  med barnen ett par timmar och sen har vi grillat på terrassen varje kväll.Här kommer lite bilder från veckan…

Maxiklänning i starka färger från Love & Vintage.

Erik har fått stå för grillningen hela vecka och ikväll bjöds det på grillad fläskfilé på terrassen med mozarella/tomatsallad och fetaost & vattenmelonsallad. Till sommaren hör Sangria, så vi testade en nyhet som kommit in på Systembolaget som heter Don Simon Sangria, ska serveras iskall och gärna med färsk frukt, fantastiskt gott!

Fantastisk god Sangria och ännu godare när man blandar i massa färsk frukt såsom apelsiner, jordgubbar etc. (Artikelnr 2424 och priset är 59kr)!

Varför kan det inte alltid vara sånt här väder?? Jag mår verkligen såå mkt bättre och är så gladare när det är 20-30gr varmt och sol. Känner ni likadant?


Imorgon är det midsommarafton och vi sticker ut till skärgården och firar med flera goda vänner. Det blir traditionellt firande med dans runt midsommarstången, god mat och massor av utomhusaktiviteter! Självklart håller vi tummarna för lika fint väder imorgon!

Hoppas ni får en underbar Midsommarafton, jag återkommer med bilder ifrån vår dag under helgen!

Kram & Trevlig helg! 

 

 

 

5 thoughts on “Sommar hela veckan….

 1. Marie

  Ja visst är det ljuvligt med sommar, livet blir helt klart lättare…:)

  Åh så gott med Sangria!

  Superfin klänning.

  Glad midsommar! Kramar Marie

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton − sju =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.