Idag har jag verkligen haft en skön dag utomhus i det vackra vädret!

Jag startade dagen med en fika med superfashionistan Charlotta ”CHIC” Flinkenberg  på Mocco på Östermalm. Det var säkert 25 grader varmt, blå himmel och sol, heelt underbart! Charlotta fick tvillingar för ca 1 månad sedan , en liten Elsa och Elias som sov i vagnen och var bedårande söta och själv såg hon oförskämt fräsch ut för att nyss ha fått tvillingar med allt vad det innebär!

Efter det tog jag mig upp till Gärdet för en lunch i solen med Emilia som jobbar som projektledare för Bröllopstorget.se och hennes syster Filippa.

Keyla somnade i vagnet så det blev en mysig lunch i lugn och ro med dessa härligt, positiva tjejer! Tiden sprang iväg som vanligt när man har roligt och efter ett tag insåg jag att det var dags att hämta Denzel upp på dagis. Sedan dess hängde vi i Kronobergsparken hela eftermiddagen och kvällen (Farmor kom dit och hade med sig potatissallad och rostbiff) så vi stannade kvar en stund och åt middag ute och njöt av vädret!

Idag landade dessa tidningar på hallgolvet, senaste Amelia med Pernilla på omslaget och senaste CHIC där ni hittar mig (Kom ni ihåg att jag var iväg och blev plåtad av The Fashionist för ett tag sedan, det var denna bild som togs då)! Missa inte dessa nya nummer :)! 

Hoppas att ni oxå har haft en härlig dag i sommarvärmen, nu lite jobb innan det är dags att sova!

4 thoughts on “Sommar!

 1. Marie

  Hej Shatilla!

  Vet du var Charlotta har köpt sin klänning? Och halsbandet? det är väl ett stort halsband
  hon har till. Det var supersnyggt – vill haaaa…:)

  Tack för en jättebra blogg!

  Ha en skön dag! Kram Marie

  Reply
 2. Shatilla Holm Author

  Hej Marie!
  Kul att du gillar min blogg, det glädjer mig :)!
  Charlottas hälsa att hennes klänning & halsband kommer ifrån Indiska.

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 + 4 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.