Igår svängde vi förbi Lisa på Torget för att träffa Magrina som jobbar med PUMA och som bjöd in till en sommardrink på Lisa på Torget i sann ”Play for Life”-anda.

Vi njöt av ett glas rosé och Denzel klistrade armarna fulla med fotbollstatueringar :)! Därefter tog vi en skön promenad genom stan hemåt.

Lite senare idag blir det sommarlunch med Pernilla, Monika och Therese på Garnier i Alvik! Resten av eftermiddagen blir det fix och trix inför middagen vi ska ha hemma imorgon för några vänner. Då vädret ska bli soligt och varmt hoppas jag på att vi kan sitta ute hela kvällen!

Idag släpptes schemat för Mercedes-Benz Fashion Week Stockholm – SS11. Den 16 till 18 augusti är det dags och ovan ser ni tiderna för de olika märkena som kommer att visa sina kollektion, jag läääängtar!!

 

Jag ser extra mycket fram emot Mayla`s visning, ett nytt svenskt märke som jag jobbar med! Kollektionen säljs idag på NK och har bara funnits i en säsong. det är första gången vi visar på modeveckan och det kommer att bli sjukt roligt!!!!

 

4 thoughts on “Sommardrink med Puma och fashionplanering…

  1. Shatilla Holm Author

    Hej Lina,
    Sthlm Fashionweek är tyvärr inte för allmänheten utan branschdagar för modepress och inköpare då det är vår & sommarkollektionerna 2011 som visas. En del visningar bjuder in allmänheten men det är tyvärr inte så ofta… Du får hålla koll här på bloggen så ska jag försöka rapportera så mkt jag kan! Vet inte själv vilka visningar jag kommer få möjlighet att se!
    Trevlig helg!

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × 5 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.