Igår missade jag Emma Wiklunds sommarprat i P1, en kvinna som jag tycker är otroligt inspirerande, rolig, smart & snygg. Dessutom gör hon en sin egna hudvårdserie under namnet Emma S som är bland min familjs favoriter hemma i badrummet. (Säljs bla på Åhlen`s och snart även i Norge!)

Emma & jag pluggade på IHM samtidigt och springer på varandra med jämna mellanrum och hon är alltid lika sprudlande vacker och supertrevlig!

Som tur var hittade jag sommarprogrammen sparade på Sveriges Radio och jag har nu lyssnat på hennes sommarprat. En intressant historia om vad Emma har gjort och varit med om sen hon la modellkarriären på hyllan.

Om du missade det hittar du det här.

2 thoughts on “Sommarprat med Emma S.

  1. Christina

    Tack för länken till Emma Wiklunds sommarprat! Jag hade missat detta precis som du och det var ett mycket bra och känslosamt sommarprat!

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − nio =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.