Lagom till sommarvärmen börja smyga sig på lanserar Lóreal några perfekta sommarfavoriter. Mer än så här tycker jag inte man behöver sminka sig på sommaren.

Glam Shine Lipgloss, 139 kr, är härligt glansiga och hållbara utan att klibba. Finns  i flera fina varianter och färger!

Volume Millions, 175 kr, är en prisvärd och bra mascara för dig som söker väldefinierade och vippiga fransar utan risk för klumpar + att den är vattenfast!

Glam Bronze Trio Eclat Soleil, 139 kr, ger en finskimrande lyster och är snygg när ansiktet fått lite färg och man bara vill ha lite snygg lyster i ansiktet!

3 thoughts on “Sommarsnygg!

 1. Jaana Fransson

  Tack för tipset! Kommer läsa din blogg ännu mer nogrannare nu när jag vet vilken otroligt trevlig människa du är! 🙂

  Tack för igår! Vilken dag!! Tar nog ett tag att smälta!

  Hoppas att du får en riktigt härlig helg!
  Kram

  Reply
 2. Jaana Fransson

  Hej!
  Ja, det var verkligen ett roligt möte med fantastiska människor!

  Resan hem gick bra förutom att det var ett par olyckor på vägen som gjorde att köerna blev långa. Men av någon anledning så var det inte så farligt…. satt och njöt av musiken och tänkte på den fantastiskt roliga dag jag haft!

  Kram

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 + 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.