Söndag & en oplanerad dag framför oss . Min pappa & barnens morfar har varit på besök över helgen & åker hem idag. Vi har haft en mysig helg och mest hängt hemma, vilket har varit skönt efter en intensiv vecka.

20130126-161234.jpg

20130126-161251.jpg
Jag myser runt i en urgosig kofta från Good Moves som du hittar på rea här!Jag beställde även dessa tishor som kommer funka bra under kavajer i vår. Kvalitén är superskön och en mix av siden/viskos.

20130126-161449.jpg

Bastoppar kan man aldrig ha för många av!

2 thoughts on “Söndagsmys…

 1. Åsa

  Hej! Vad roligt att du har en egen sida. Följde dig på Pernillas och är en av dina trogna läsare. Uppskattar dina tips och får mycket inspiration av din blogg. Superfin jacka! Hoppas du skriver lite om modeveckan, bor i norra Sverige och får drömma mig bort till huvudstaden en vecka som denna. Ser mest fram emot att se ett av mina absolua favoritmärken Busnel, så stilrena och fina kläder. Har en kofta som jag bor i nu på vintern, värmer skönt. Kan du inte ha en frågestund, många frågor då ditt arbete och annat verkar så kul! Just ja, måste få säga att dina barn är så otroligt söta:) Bästa hälsningar, Åsa

  Reply
 2. Shatilla

  Hej Åsa,

  Vad kul att du gillar sidan och följer med hit! Absolut, kan jag ha en frågestund, återkommer inom kort gällande detta. Jag lovar att rapportera från Modeveckan så mkt jag hinner. Ha en bra dag!

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio − två =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.