4 thoughts on “Sonia Rykiel för H&M

  1. Camilla

    Jag ser också fram emot barnkollektionen. Fast även det stickade. Hon har en hel del fint. Jag undrar hur priserna blir. Jag tyckte att Jimmy Choo var ganska dyrt för att vara hm, men billigt för att vara Jimmy Choo så klart. Jag måste erkänna att jag hoppas att det blir lite billigare nu.

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.