Till hösten kommer vi fortsättningsvis få se en hel del läder hos Sophie by Sophie men nu med färgnitar, spiks, studs och pyramidnitar. På pressdagen igår visades det även stora statementhalsband och breda armband.

Resin som är en hårdplast, är ett nytt material som Sophie har börjat arbeta med. Hon visade mig stora armband i olika former och färger som var väldigt fina. Dessutom säljer hHennes välgörenhetssmycken väldigt bra och ni har väl inte missat armbandet hon gör i samarbete med Rosa Bandet – ett väldigt snyggt läderarmband med en liten rosenkvartskula som säljs för att stödja forskningen av bröstcancer.

Äntligen lanseras även webshop, och du hittar den här.

 

Statementarmband i läder, guld och silver

Färgat läder, nitar och pyramider.

Matilda jobbar med sälj för Sophie by Sophie. 

När jag ändå var i huset passade jag på att ta en titt förbi Magrina som är presskontakt för Puma. Hon gav mig en snabb genomgång av hösten kollektion, vad sägs som dessa godingar som Puma gör i samarbete med Alexander McQueen med inbyggt stänkskydd? Riktigt coola.

Hon visade även flera par snygga sneakers och joggingskor i snygga,sobra färger och med fina detaljer. Höstens Puma-kollektion kommer ej finnas i butik förrän i augusti. 

Magrina visade en snygg svart herrjacka som hade inbyggt sovsäck (!). Hur cool som helst och i ett väldigt lätt material. Höstkollektionen dominerades av svart men med inslag av rött, lila och blått.

One thought on “Sophie by Sophie höst 2010

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva + sex =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.