Kom ni ihåg att jag önskade mig en steamer i julklapp, jag fick tyvärr ingen och sedan dess har jag surfat runt och letat efter en riktigt bra steamer. Har letat i fysiska butiker och även på nätet men det har inte varit det lättaste. Många butiker använder dem men ingen vet var de säljs för privat bruk…

Efter mycket letande via google och mail till Jiffy i USA fick jag kontaktuppgifter till ett företag som heter Runora och som säljer amerikanska märken såsom Jiffy och franska SteamOne.  Jag kollade in hemsidan och ringde och talade med Henrik som driver företaget. Jag fick otroligt bra service och information om skillnaden mellan olika märken, produkter osv.

Nu äntligen har jag bestämt mig för en Jiffy Steamer (J-2000). Ett varumärke som verkar stå för kvalité och som används av bla H&M-butiker runt om i Sverige. Lite dyrare än tex TV Shop`s Toby steamer men den håller längre, är i bättre kvalite och jag resonerar som så att du får vad du betalar för! Jag kommer inte steama mina plagg varje dag men när jag väl gör det vill jag ha bra produkter som ger bra resultat!

Den beställdes på nätet via hemsidan och levererades hem i en stor låda några dagar senare, ursmidigt!

Äntligen har jag möjlighet att själv steama mina sidenplagg hemma i lugn och ro! Årets bästa produkt som kommer bli väl använd här hemma!

Lite fakta om J-2000:

Vatten volym i tank: 2,85 liter

Påfyllning under drift: Ja

Uppvärmningstid: 2 min

Sladdlängd: 2,15 m

360 graders svängbara hjul för enklare rörlighet

Vikt: ca 7 kg

På hemsidan Runora kan du som privatperson beställa och shoppa strykjärn, tillbehör, steamers mm! Jag tycker det är enkelt och smidigt och riktigt bra kvalitetsprodukter!

Är ni intresserade av någon produkt som säljs via Runora och hemsidan så har jag fixat så att de bjuder på frakten om ni uppger koden Shatilla/Pernillas Värld vid er beställning via telefon, mail eller webshopen!

Utöver denna steamer så hittade jag även en annan smidig produkt som jag kommer visa er senare i veckan!

6 thoughts on “Steamer för hemmabruk!

  1. Moa

    Skulle gärna vilja ha en steamer hemma men tycker tyvärr att de är alldeles för dyra för de få tillfällen som jag skulle använda min. Det finns bättre saker att lägga pengarna på!

    Reply
  2. Nina

    Hej! Kollade du även steamern Propress? Vet att vissa klädbutiker använder den men hittar inget på nätet om den ska vara bättre eller sämre än Jiffy.

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 4 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.