6 thoughts on “Stella McCartney + GAP

 1. Camilla

  Jag tycker också att de har fina kläder. Det är lite dumt bara att de inte finns här att ta på. Jag brukar vilja känna på dem och kolla av storlekarna. Det blir aldrig av att jag skickar tillbaka grejor som inte passar. Istället ligger de bara här hemma och blir dyra om det inte finns någon in bekantskapskretsen man kan ge det till. Visst det finns blocket och tradera också. Men det blir jag heller aldrig färdig till… Trevlig helg!

  Reply
 2. Maria

  Fina kläder! Gillar att läsa dina inlägg 🙂
  Tänkte höra med dig som har koll på mode och designers om du vet något om märket du & jag? De har jättfina kläder och vet att de finns i Märkesbutiken i Båstad men hittar ingen hemsida eller andra återförsäljare. Kram

  Reply
 3. Shatilla Holm Author

  Hej Maria,
  Kul att du gillar min blogg. Tyvärr känner jag ej till märket du&jag el vart de säljs. Du menar inte märket me&I som säljs via homeparties & i en del butiker?

  Reply
 4. mama mia

  skulle vara roligt med mer personliga kommentarer fran dig shatilla och fler bilder pa barnklader och mammaklader – lite mer utforligt om vad du personligen tycker om tex stella’s samarbete med gap med fler bilder. och garna fler bilder pa dig! 🙂

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 4 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.