I helgen har vi varit ute och åkt båt i härligt vackra Stockholm Skärgård. Jag älskar Stockholm och speciellt på sommaren tycker jag att skärgården är bland det vackraste som finns.Vi är inga båtmänniskor men har vänner som har en superfin båt som vi fick möjlighet att följa med ut på en dagstur igår.

Vi lämnade KMK på Strandvägen på förmiddagen och gav oss iväg. Det blev lunch på restaurang J i Gåshaga och sen en skön båttur tillbaka igen.

Mumsig efterrätt på J i Gåshaga!

Vädret är verkligen en mix av varma dagar som vi spenderar på stranden och regniga dagar som spenderas inomhus framför film eller i affärer på jakt på diverse saker till huset och hemmet! Tiden springer iväg och halva semestern har snart passerat…

Jag ser dock fram emot augusti, att få börja jobba igen, Sthlm Fashion Week med massa roliga visningar, Damernas Världs Guldknappen i mitten på augusti mm!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 − fem =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.