Idag är det Alla Hjärtans Dag och lite extra kärlek och omtanke till alla er läsare som följer oss troget på Pernillas Värld!

En dag som denna säljs det en hel del extra röda rosor och choklad. Därför vill jag tipsa dig om ett alternativ – nämligen Stockholmsrosen som Stockholms Stadsmission har tagit fram inför Alla hjärtans dag. Det är en pappersros och när man köper den ger man ett bidrag till deras arbete.

Bland annat gör den att de kan hålla öppet för de barn och unga som behöver omtanke och någon att samtala med. Det kan vara möjligheten till en säng att sova i när man inte kan, eller får, sova hemma. Men det kan också handla om något så enkelt som en kram från någon som bryr sig. För många barn och ungdomar är utanförskapet det allra värsta. Och på högtider som Alla hjärtans dag är känslan mer påtaglig än vanligt.

Rosorna finns att köpa i deras second handbutiker och du kan också köpa rosen på eftermiddagen på Alla hjärtans dag vid Stureplan. Tillsammans med blomman man viker ihop får man också ett gåvobevis som intygar att man skänkt 50 kronor till Stockholms Stadsmission.

Själv firade jag Alla hjärtans dag & 7-årig bröllopsdag med Erik redan igår då vi var på Dirty Dancing på Chinateatern men har jag vägarna förbi Stureplan i eftermiddag så tänker jag absolut köpa en Stockholmsros!

3 thoughts on “Stockholmsrosen!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 + 15 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.