Jag älskar stjärnor, gärna på kläder, väskor och till och med på mattor och sängkläder. Jag tycker det är en vacker och fin symbol som ger hopp på något speciellt sätt.

Just nu är jag på jakt efter en finstickad tröja med stjärnor på armbågarna, någon som vet var man kan hitta en sådan? Jag vet att det svenska märket RIKA gjorde en sådan tröja för några säsonger sedan men jag har letat och ej hittat den sedan dess!

Ni kloka & smarta bloggläsare får gärna tipsa mig i kommentarsfältet nedan om ni vet var man kan hitta en liknande tröja el kofta eller vilket märke som designar detta.

Nedan bild från Lexington Clothings vår/sommarkollektion fick mig grymt sugen på denna ursnygga strandväska i marinblått och vita stjärnor. Denna väska måste jag få tag på när den når butikerna efter jul.

Miljö: East Hampton, fotograf Nils Odier och stylist Ursula Wångander.

6 thoughts on “Sugen på stjärnor….

 1. Sahra

  Jag skulle ta finaste, skönaste, älskade favvotröjan och sy på egna stjärnor. Om man nu vill ha läder, mocca eller satin. Är du inte händig med symaskinen så lämna in och få det gjort. /Sahra

  Reply
 2. Fia

  Åh vad kul att du också älskar stjärnor. Det gör jag med. Har mycket från Lexington och andra marina företag. Alltid kul när man hittar någon med samma smak, det ser jag ofta här på bloggen att vi har.
  Den väskan har jag också kollt in så snygg 🙂

  Kram och trevlig helg!

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × fem =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.