Idag lanseras En ny kollektion på Lindex som frontas av supermodellerna Toni Garrn, Christy Turlington Burns och Liya Kebede. Starka kvinnor som är bra förebilder med budskapet ”It’s what you do that defines you”. 

Alla tre modellerna har utöver sina modellkarriärer ett stort socialt engagemang, med huvudsakligt fokus på mammor och barn. De organisationer som de är engagerade i är Every Mother Counts, Liya Kebede Foundation och Plan International-Because I am a Girl. 

För att stödja deras arbete kommer Lindex, som en del av kampanjen, att sälja #superrolemodel t-shirt i begränsad upplaga där hela överskottet går till dessa tre organisationer.

Lindex som också har ett kontinuerligt socialt engagemang kommer under kampanjperioden att stödja WaterAid genom ”runda upp”-aktiviteter i alla butiker samt donera 10 % från all försäljning vid shoppingevent.

 

En snygg kollektion & fin kampanj för att få oss alla att öka medvetenheten & öka vårt engagemang i både små & stora sammanhang!

Sååå vackra kvinnor & bra förebilder!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton − 2 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.