Mitt i veckan-ledig & Sveriges Nationaldag! Inte alls så dumt!

Vi har hissat flaggan, röjt i trädgården och cyklat hela vägen ut till Drottningholms Slott från Äppelviken för en fikastund idag. En riktig mysdag med familjen även om jag fick några psykfall under dagen när vi lagade (se Erik lagade) min punktering på däcket, det skulle på med barnstol bak på cykeln och en herrans massa saker skulle med innan vi kom iväg men sen så sken humöret ikapp med solen :)!

Keylas vattkoppor har börjat torka ut men vi väntar några extra dagar innan vi träffar andra barn eller går tillbaka till dagis igen så resten av denna vecka blir till att vabba och trolla med tiden för att hinna med möten, jobb och ta hand om barn.

20120606-200228.jpg

20120606-200243.jpg

20120606-200310.jpg

20120606-200345.jpg

2 thoughts on “Sveriges Nationaldag!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.