Systrarna Kardashian har  inlett ett samarbete med det amerikanska bikinimärket Beach Bunny Swimwear.

Kim, Kourtney och Khloe Kardashian har designat en bikinikollektion där temat är ”sexigt” (oväntat…?). Plaggen ska smickra olika kroppstyper och har därför designats efter systrarnas egna kroppar.  

Kollektionen släpps till en början endast i USA i början på juni och priserna startar på ca 1200kr. Tyvärr är jag inte så imponerad av det jag hittills har sett av kollektionen, som känns ganska ”platt” och inte så himla orginell….Nu för tiden så kryllar det med designsamarbeten, kändisar som gör limited edition-kollektioner mm, så urvalet är stort och konkurransen stenhård.

 

2 thoughts on “Systrarna Kardashian designar egen bikinikollektion

  1. Emma

    Kan bara hålla med, tycker inte att de systrarna är så himla intressanta och någon vidare klädstil verkar de inte heller ha….

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × tre =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.