Tack för era peppande kommentarer och era fina tips. Jag har haft foten lindad idag och gått på den så mycket jag kunnat, det har hjälp en del och jag har nästan haft mer ont om jag suttit still en tid och sedan gått och gått igen. Det hjälper helt klart att röra på sig! Natten var jobbig då jag vaknade flera gånger av att jag hade ont men jag hoppas att det snart ger med sig så så man snart är ute i spåret igen.

Snart drar OS igång och 2012 är verkligen Londons år! De olympiska spelen stundar och många företag och märken har tagit fram speciella OS-kollektioner. Bla lanserar Oasis en ny specialkollektion, London Love Letters. Kollektionen bygger på varumärkets kärlek till allt som är typiskt brittiskt och till London som stad.
Landskapsritningar och gamla vykortstryck i dova pasteller dominerar kollektionen.
Oasis har inlett ett innovativt och kreativt samarbete med illustratören Lizzie Prestt som har skapat några fina illustrationer där de hämtat sin inspiration från några av Londons mest kända landmärken.

Love Letters är en limiterad kollektion som består av tio plagg och fem accessoarer. Kollektionen är chic, modern, stark och bärbar där fokus ligger på dekorativa tryck och fina skärningar.

London Love Letters finns nu online och i utvalda flaggskeppsbutiker!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nio + 3 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.