Vad roligt att ni är så många som valt att följa med mig hit till min alldeles egen Blogg :)! Det värmer och jag är jätteglad! Suzanne frågade och ville kunna dela mina inlägg på Facebook och detta är nu ordnat, under varje inlägg kan ni dela och gilla på Facebook. Under min profilruta här till höger kan ni även gilla hela Sidan – det får ni gärna göra för att fler ska upptäcka bloggen!

Jag fick även frågan i kommentarsfältet om att ni ville ha en frågestund – jag tänkte därför uppmana er att ställa massa frågor till mig nedan i kommentarsfältet, frågor om mig, saker ni vill att jag skriver om, ros/ros – Bring it on!

5 thoughts on “TACK!

 1. Hej Åsa!
  Här kommer svar på dina frågor :)!
  Jag är född & uppvuxen i Växjö, har jobbat ca 15 år i mediabranschen varav ca 10 år med bla tidningen ELLE där jag nu är tillbaka. Jag tror att jag har mitt drömjobb, jag älskar det jag gör! Jag drömmer ständigt om att åka till sol & värme och ett drömresemål är Maldiverna…

  Reply
 2. Hej Mia,
  Jag jobbar som försäljningschef på Aller Media, ett mediahus som ger ut titlar som ELLE, Svensk Damtidning, Femina & Allas bla. Totalt har vi 44 titlar i vår portfölj!

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + nitton =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.