20140528-222422-80662260.jpg
4 lediga dagar framför mig och ganska mycket oplanerad tid. Funderar på att ge denna nyutgivna bok en chans. Lättläst, okomplicerad och enkel story. Ibland precis vad man behöver i en stressig vardag. Har ni läst den? Ge mig gärna då din recension i kommentarsfältet! Jag hittade den hos Bokus.se som beskriver boken såhär:

Bellas liv går från noll till hundra i en rasande fart. Från att vara en ensam och mobbad småstadstjej upptäcks hon som tonåring av en modellagentur. Några år senare blir hon castad till Sveriges största dokusåpa. Framgångarna är många: Bella startar en modeblogg som snart blir en av Sveriges mest populära, och när hon flyttar till Stockholm landar hon ett jobb som nattklubbschef på Stureplan. Men vägen upp är tuff, och tempot stegras alldeles för fort. Bella är inte beredd på kändisskapets baksida, med stalkers, droger och näthat. Det frestar på att sticka ut, även för en glamourös it-girl.

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 4 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.