I onsdags eftermiddag och kväll delade Sveriges Tidskrifter ut Tidskriftspriset 2012. Jag och många av mina kollegor var såklart på plats, vi hade 5 nomineringar i 4 kategorier och tog hem 3 av 4 priser!!! Så himla kul & jag är superstolt!

Tidskriftspriset premierar personer och tidskrifter som för den svenska tidskriftsbranschen framåt. Priset belönar redaktionell och marknadsmässig kvalitet och nyskapande insatser. I Tidskriftspriset ingår både individuella och kollektiva kategorier. De individuella vinnarna får förutom äran och ett diplom 25.000 kronor vardera.

Bakom Tidskriftspriset står branschorganisationen Sveriges Tidskrifter.

20121108-201726.jpg

Vi vann bla Årets Marknadsföringsinsats för ELLEgalan!

20121108-201739.jpg

Vi vann Årets Innovation för ELLES Iphoneapp samt Årets Mediachef som Åsa Tengvall tog hem!

20121108-201755.jpg

Ernst lanserar sitt eget inredningsmagasin och jag och Maria kunde inte låta blir att gå fram och ta en bild med denna helylleman. Är han sann??? Så godhjärtad, mjuk, behglig och alldeles overklig. Om världen hade fler Ernst så skulle världen vara mer fredlig – helt klart :)!

20121108-201808.jpg

Vi firade stort hela kvällen så klart & Peter Siepen stod för musiken som var grym! Karln fyller 50 år i år, vilket man verkligen inte kan tro….Vi  hade en riktigt rolig kväll!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton − fjorton =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.