Jag har en liten prinsessa här hemma som älskar allt som är rosa, tjejigt och som har med kläder, skor & väskor att göra. Hon längtar efter dagen när jag går med på att hon ska få sminka sig ( hon är 6 år, så det lär dröja) och hon älskar när jag går med på att måla hennes naglar ibland – i rosa :)!
Lagom till att ”Berättelsen om Askungen” har biopremiär så lanserar Lip Smacker en magisk kollektion av skimrande läppbalsam med Disney Princess-karaktärer. Bland de ikoniska karaktärerna som pryder de goda läppbalsamen återfinns, förutom Askungen, även Snövit, Ariel och Rapunzel med flera. Perfekta för små mini-prinsessor! Jag kunde inte låta bli :)!

Kollektionen  ”Princess Lip Smacker” finns i butik och kostar 26 kronor per läppbalsam. 
  

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.