Ni ville ha tips på vardagsklänningar och val av strumpbyxor till. Generellt är jag ett stort fan av svarta strumpbyxor och gärna lite tjockare varianter (tex 70 den och uppåt).  Självklart kan man mixa med färgglada strumpbyxor men det slutar alltid med att jag själv känner mig som en clown och väljer mörkare alternativ. Vill man inte ha svart kan jag istället tipsa om antricitgrått, mörktvinröda eller mörkblått som alternativ.

Här kommer några favoriter just nu:

Snygg, draperad sammetsklänning från svenska designern Karin Säby. Sammet passar perfekt på höst och vintern och denna skulle jag ha svarta mörka strumpbyxor till. Pris 1999kr.

Svart klänning i spets från Gina Tricot, pris 349kr. Även här skulle jag bära svarta strumpbyxor men något tunnare Den (25-40 den).

Klassiskt, stilren, grå klänning med 3/4 ärm från Zara. Snygg att mixa med vinröda, mörklila eller mörkgrå strumpbyxor. Pris 699kr.

En röd dröm från Moschino Cheap and Chic. Jag skulle sätta ett bälte i midjan och ett par high heels på fötterna. Lika snygg som festklänning på kvällen eller dagtid med en cashmerekofta el kavaj över. Finns hos Netaporter, pris ca 5 750kr.

9 thoughts on “Tips på vardagsklänningar…

 1. Ulrika

  Vilka snygga klänningar! Håller med dig, att svart fungerar alltid och när man väl vill piffa till sig med färger känner man sig som en clown :-), men att det är snyggt på alla andra!

  Reply
 2. Camilla.L

  Vardagsklänning för över 5000 kr???
  Ja, allt är ju relrivt… Skulle inte ens köpa en klänning för 5000 för att gå på fest. Jo, mitt eget bröllop såklart! 🙂
  Tack för en bra blogg!

  Reply
 3. Marie

  Tack så jättemycket Shatilla!
  Håller med dig, fixar inte färgglada strumpbyxor…men har vågat mig
  på lite mönster till stilren klänning, allt i svart såklart…:)

  Trevlig helg!
  Kramar Marie

  Reply
 4. Anette 5 barns mamma

  Oj, här lever vi verkligen i skilda världar…….
  Sa du vardags klänningar? För mig liknar det mer fest klänningar,
  för att inte tala om priser på 2.000-5.000:-……… men fina var de.

  Reply
 5. Sofia

  Nja, vardagsklänningar.. de flesta av dom är PÅ TOK för dyra för en students kassa… Men den från Gina var ursnygg! Verkligen! Snygg till jul tänker jag, med svarta strumpbyxor och snygga silversmycken.. tack för tipset.. ska ut och leta i veckan 🙂

  Reply
 6. ilse andersson

  Hej jag ställde en fråga till Pernilla men hon kom inte ihåg adressen till den butiken i London som säljer märket COS, hon sa att jag skulle fråga dig eller Susanne om ni kommer ihåg.
  Alltså jag undrar om du vet det, långt inlägg för kort fråga.
  Ilse

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

tre × 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.