Jag bara måste tipsa er om en riktigt smart, enkel och fiffig sak! Dessutom väldigt snygg!

Dessa vita ramar från The Articulate Gallery är perfekta för småbarnsföräldrar som fullkomligt drunkar i barnens teckningar. Man vet aldrig var man ska göra av dem och barnen vill oftast att de ska hänga framme där man är och umgås.

Ramarna har ett fack som rymmer upp till 30 teckningar, bara att sticka ner de nya allt eftersom! Fiffigt va?

Självklart är det en kvinna och en småbarnsmamma som står bakom denna geniala idé :)! Hon uppfann denna ram för att fira sina barns kreativitet på ett sätt som är både roligt & funktionellt.

Med Articulate Gallery kan alla ha en egen konstutställning hemma. Enkelt att bara skjuta ner barnets nya teckningar i öppningen.

Den finns i flera olika alternativ, enkel, dubbelram och tom trippelram. Jag tänker skaffa en till både Denzel & Keylas rum, de säljs bl a på Sprall i Sthlm.

5 thoughts on “Tips till barnens teckningar!

  1. Shatilla

    Fika! Tyvärr vet jag ej om de säljs på nätet, sprall har en webshop men är osäker på om de finns där i sortimentet. Ring till butiken annars så kan de säkert skicka!
    Lycka till!

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

åtta + 4 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.