Jag märker på Denzel & Keyla att de gärna vill ha mjuka, sköna material närmast kroppen nu när det börjar bli lite kyligare ute och de har överdragsbyxor på sig när de är utomhus på dagis om dagarna. De är ofta de ratar jeansen jag lagt fram när det är dags att klä på sig och hellre vill ha mysbyxor eller leggings. Häromkvällen surfade jag runt för att hitta lite nya barnkläder och dessa fina träningsoveraller hittade jag hos Kidsbrandstore.

Denna rosa träningsoverall i WCT från Puma tycker jag är ursöt! Gillar att den är utan luva, vilken man inte brukar hitta så ofta.

Pris 449kr och finns i strl 62-104.

Svart WCT overall med vita detaljer från Nike. Pris 319kr och finns i strl 108-126.

Träningsoverall från Champion med söta detaljer i rosa och vit. Finns i strl 68-98, pris 399kr.

Varför blir allt så mycket gulligare när det är i små storlekar och ”miniformat”?

3 thoughts on “Tips till de små…

  1. Pernilla S

    Hejsan Shatilla! Vill tipsa om att använda vanliga underställ till barnen (merinoull eller silke till de frusna och syntet till de varmblodiga barnen). Mysoveraller är ju mysigt att ha inne men under en overall eller överdragsbyxor blir det lätt lite bylsigt. Jag har barn som är ute mycket och min erfarenhet är att detta är det bästa. Det finns ganska fina underställ till barn nu för tiden! Tack för fin blogg!

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 − 11 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.