Årets viktigaste dag 🙂 börjar närma sig – Mors dag den 29 maj! Dags att skämma bort mamma med god mat, egen tid och varför inte någon fin present! Dessutom ett ypperligt tillfälle att hjälpa andra att hitta sin mamma.

Har ni idétorka så bjuder jag här på några tips!

Sött kakfat från Asplunds, pris 980kr.’

Väska i naturgarvat läder från Caia of Sweden, ca 650kr.

Trosor från DKNY, ca 129kr.

Flätade armband från Caia of Sweden, 299kr.

Den finaste och bästa Mors-dagpresenten finner du via Röda Korset. De har en kampanj som  stöttar familjeåterförening. Barn som har kommit ifrån sina föräldrar vid krig och katastrofer, familjer som behöver hjälp att återfå kontakten. Barn blir ofta extra utsatta när något händer, tyvärr, och Röda Korset försöker hjälpa till så gott det går.

Varje år återförenas 2000 personer i Sverige genom Röda Korsets arbete.

I år har det tagits fram en film som berättar om projektet och på Röda Korsets hemsida kan du även hitta produkter till försäljning som stöttar projektet.

Tillsammans är vi starka och ingen kan göra allt men alla kan göra lite…

4 thoughts on “Tips till Mors Dag!

  1. Cissi

    Åh,, vilka fina flätade armband. Vill ha. Fina ord om att tillsammans är vi starka…. Det stämmer så bra, ska genast gå in på länken o titta .

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − tretton =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.