Jag gör mig redo för att möta upp tjejerna på stan…

Igår hade jag bjudit in några sköna tjejer för att avnjuta den härliga asiatiska brunchen på Berns och jag kan säga att vi njöt av fantastisk mat, skrattade så vi kiknade och hade såå trevligt

Såna här tillfällen kan jag leva på länge :)! Flera har barn och karriärer så det går oftast ett tag mellan gångerna man ses, men ååååhh så trevligt det är när man hinner sitta ner och bara prata. Sittningen var egentligen mellan 11:30 och 14 men vi kom inte därifrån förrän kl 16 och skulle vi ej på middag på kvällen så hade man nog kunnat sitta kvar i flera timmar till….

Miljön på Berns är fantastisk och vi åt sushi, asiatiska kalla och varma rätter ochvääärldens godaste dessertbuffé! Här njuter Maria, Carola, Susanne, Lotta & Kay av den goda maten.

Peggy, Sara och Filippa

Peggy, Filippa, Emilia, Maria och jag.

Tack alla mina fantastiska vänner för en underbart rolig brunch med mycket skratt och sköna samtalsämnen! Ni gav mig superfina  presenter och jag är är sååå glad över att nifinns i mitt liv! KÄRLEK!!!!

Idag blir det mys med familjen och lunch på nya Wagamama!

10 thoughts on “Tjejbrunch & födelsedagsfirande!

 1. Jeanna

  Först och främst ett stort Grattis på födelsedagen. Vill bara skriva och berätta att jag tycker jättemycket om att läsa din blogg om shopping och mode. På något vis så tycker jag att shopping och mode skulle uppfattas som något lyxigt och kanske onödigt för vissa men jag tycker att det är jätteviktigt faktiskt. Det ÄR viktigt hur vi ser ut det ÄR viktigt att vi trivs med hur vi ser ut och att vi trivs med oss själva.

  Precis som jag och min kompis ibland brukar diskutera så är shopping ett ”hästjobb” om man måste ner till stan för att handla kläder för att dom helt enkelt är slut eller om man är bjuden på någon tillställning där det krävs lite snyggare kläder. Jag har vid flera tillfällen sprungit gatlopp för att handla kläder till mig eller mina andra familjemedlemmar.

  Så fortsätt ditt jobb Du är helt rätt ute…eller inne kanske man ska säga istället (ha, ha)

  Reply
 2. Shatilla

  Godmorgon Jeanna & Jenny,
  Tack för era fina komplimanger, det värmer i hjärtat att ni gillar att besöka Pernillas Värld och läsa min blogg :)! Ha en underbar dag!

  Kram Shatilla

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 2 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.