Under Mercedes-Benz Fashion Week i Stockholm tidigare i år utsågs designern Emma Lindqvist till vinnare för bästa designidé och kollektion i Lindex tävling för nya designers. Priset var att designa en kollektion för Lindex samt 50 000 SEK i prispengar.

Kollektionen TOMORROW by Emma Lindqvist är baserad på Emmas examenskollektion 5-i-9, och består av 10 plagg med olika tryck som varierar ifrån färgglada pixelmönster till mer grafiska, svart vita motiv. Utgångspunkten är screenprint och hur motiv kan byggas genom att olika färger trycks på transparanta lager.

TOMORROW by Emma Lindqvist kommer att säljas på lindex.com fr.o.m. den 27 januari samt i utvalda butiker i Sverige, Norge och Finland fr.o.m. den 29 januari.

20131204-090008.jpg

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton + 9 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.