Snart bär det av till Paris ett par dagar, ska bli underbart skönt! Ska bara strosa runt, få lite extra julstämning, äta och dricka gott och sooooova hela nätter! Sista tiden har hela familjen hostat ikappa och det känns som det var evigheter sedan man fick minst 8 timmars sammanhängade sömn…

Jag läste i senaste ICON att Hotell Ritz i Paris stänger hotellet nästa sommar för total renovering i 2 år!!! Hotellet ska installera nödvändig, ny teknik som idag saknas i deras 160 rum, dock kommer den gamla stilen att bevaras.

Har tyvärr aldrig bott på Ritz i Paris men kan tänka mig att det är vääääldigt flott hotell och att det finns en hel del kändisar att spana på, om jag inte har helt fel så är det hotellet som bla Madonna väljer att bo på när hon besöker Paris!

Jag älskar att bo på hotell och njuta av god hotellfrukost, sköna sängar och enkelheten att ta sig ett träningspass i gymmet eller unna sig en spabehandling om det finns spa.

Sist vi var i Paris bodde vi på ett mysigt, litet designhotell som heter Mon Hotel och denna gång har vi bokat rum på Hotel du Louvre. Jag lääängtar….

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.